Seriespel

Seriespel

Var med och spela matcher med andra spelare på motionsnivå! Vi har flera divisioner igång där ni spelar mot andra på samma nivå och där målet är att ha så jämna matcher som möjligt. Seriespelet är för dig som är motionsspelare och pigg på att spela match – och träffa nya padelvänner under trevliga former. Ej för nybörjare.

Seriespelet spelas på söndagar mellan 10.30 – 22.30 och torsdagar mellan kl 16.30-22.30. I varje omgång blir det 5 matcher (1 match varje veckonummer, ibland kan det bli match både söndag och torsdag) där de två bästa i gruppen går upp en division och 5:an och 6:an går ner en division. Ett lag kan bestå av 2 eller 3 spelare (tillåtet att också ta in reserver från andra lag) och varje match är 1,5 timme. Kan man inte någon vecka så kan man byta tid med annat par. Man kan också ändra till någon av de extratimmar som kommer vara bokningsbara.

Vill ni vara med och spela eller har frågor kan ni skicka ett mail till fredrik@alfonsopadel.se Seriespelet kommer vara två omgångar på hösten och två omgångar på våren. Om du inte själv vill vara med och spela så kom upp och titta, du är välkommen!

Matchprogram och tabeller Alfosno Padel League Tranås

 

Boka aktivitet

Precis som våra andra bokningar så kan du boka aktiviteter i appen Playtomic. I Playtomic får du en överblick över lediga tider och banor, bokar du banor, kurser eller andra event.

Playtomic är även ett socialt nätverk för padelälskaren där du kan bjuda in vänner till match, och redovisa resultat.

Man betalar enkelt direkt i appen och kan dela upp betalningen mellan dig och dina medspelare.

CRANE PADEL ARENA

Landågatan 15, 573 40 Tranås

070 999 79 20

info@cranepadel.se