HALLEN

Hallen

Crane Padel har fått möjligheten att bygga Tranås första inomhusarena för padel. Arenan är på hela 2000 m2 och materialet har valts med omsorg för att skapa den bästa padelupplevelsen.

Shopen

I vår shop hittar du allt du behöver för ditt padelspel. Med rack från etablerade varumärken som Babolat och Head kan vi garantera att du hittar ett rack som passar dig. Du hittar även annan utrustning så som skor, kläder och mycket mer.

Det finns även möjlighet att provspela rack innan du köper det, så att du kan känna dig säker att racket passar just dig.

Öpptider: Kommer snart

Om shopen inte är öppen finns det alltid möjlighet att köpa bollar och lindor, men även andra saker, i vår självbetjäningsautomat.

Gymmet

I hallen hittar du även vårt nybyggda gym med modern utrustning för all typ av träning under hallens öppettider 05-02. Du hittar fria vikter, löpband, cyklar, crosstrainers och en maskinpark av högsta klass.

Det är enkelt att bli medlem hos oss, prata med någon i receptionen eller kontakta oss på något av följande alternativ du hittar längst ner på sidan.

Priser:

Vuxna 18-64 år:
1 år – 2999:-

6 mån – 1849:-
1 mån – 449:-

15 -17år & senior 65+ :

1 år – 2599:-
6 mån –  1599:-
1 mån – 399:-

Ungdomar under 18 år får köpa kort endast i sällskap av målsman.

Konferensen

På övervåningen har vi en yta med ett stort konferensrum med tv och ljudsystem.
Det finns även en relax avdelning med tillgång till dusch och bastu.
Vi har även en del i lokalen där vi har ett Shuffleboard som också ingår om man vill hyra konferesen.

Är man intresserad av att hyra denna del är man varmt välkommen att höra av sig till oss via våran mail: info@cranepadel.se för priser och mer info.

Banorna

För att garantera våra spelare en bra spelupplevelse har våra banor utrustats med underlaget STX Supercourt, samma underlag som används i World Padel Tour. STX Supercourt garanterar jämnare studsar och ett bättre grepp. Helt enkelt en en bättre spelupplevelse.

Golfsimulator

Tillsammans med Golfstore Tranås har vi iordningställt TrackMan Simulator för golf året om på ett flertal häftiga banor med den senaste tekniken. Du kan välja att träna på virtuell range och få uppgifter om svingspår, svinghastighet, spinn m.m. Möjligheten att hyra enbart matta finns också, så du kan träna utan Trackman.

Prislista spel i Trackman

Vid bokning krävs Grönt Kort. I tiden man hyr så kommer viss del av tiden användas till att sätta igång spelet. För bokning och ytterligare information ring eller maila 0140-16920, karl.ragneby@pgasweden.com

Vardagar 08 – 16 Vardagar 16 – 21 Helg 08 – 21
60 min: 300:- 60 min: 350:- 60 min: 400:-

CRANE PADEL ARENA

Landågatan 15, 573 40 Tranås

070 999 79 20

info@cranepadel.se