Kurser

Kurser padel

Vi anordnar kontinuerligt olika kurser som du kan anmäla dig till. Padel är lätt att spela men blir så mycket roligare om man har en grundkunskap i teknik, taktik, positionering och regler. Det blir då också mycket lättare att själv träna på sina svagheter och på så sätt utvecklas som spelare. Vi har kontinuerligt nybörjar- och fortsättningskurser. Håll utkik på Instagram, Facebook och Playtomic för datum och anmälan.

För att kurserna ska bli av krävs att det är 4 anmälda/kurs.

Privattimme

Lektionen anpassas efter deltagarnas önskemål och nivå. För 1-2 spelare. Passar för dig som själv vill bestämma när du vill spela. Du kanske vill träna teknik på något speciellt slag eller vill helt enkelt allmänt förbättra ditt padelspel.

Tider för privatlektioner för 1-2 personer finns även att boka direkt i appen Playtomic. Hittar du ingen tid som passar kan du maila till Patrick för info om övriga tider.

Max 4 deltagare. Bana, bollar och racket ingår.

Vardagar 07 – 15 Övrig tid
60 min: 880:- 60 min: 960:-
90 min: 1320:- 90 min: 1440:-

Introduktionskurs 2 timmar

För dig som aldrig spelat eller som har spelat väldigt lite och vill få en snabb introduktion i grundteknik samt hur man spelar. Vi går under två timmar igenom det mest grundläggande i padel vad gäller slagteknik, taktik, positionering och regler. Vi lär oss också hur man räknar och kommer igång för att kunna spela med varandra.

Max 4 personer. Bana, bollar och racket ingår.

Vardagar 07 – 15 Övrig tid
120 min: 1760:- 120 min: 1920:-

Nybörjarkurs, 4 tillfällen 1,5 tim/gång

Vi går igenom det mest grundläggande i padel vad gäller slagteknik, taktik, positionering och regler. Det blir även en hel del spel. Efter kursen kommer du känna dig trygg med hur padel spelas och även ha tillräckligt med kunskap för att själv kunna vidareutvecklas.

1,5 timme varje gång, 1 gång/veckan. 4 tillfällen. Max 4 personer. Bana, bollar och racket ingår.

Vardagar 07 – 15 Övrig tid
1470:- 1590:-

Fortsättningskurs

5 tillfällen, 1,5 tim/gång.

Kursen är till för dig som gått nybörjarkurs eller har motsvarande kunskap och redan kan spelets grunder men vill få en fortsatt genomgång av teknik och taktik för att därefter lättare själv kunna vidareutvecklas. Fokus läggs på spel och rörelse men även på den enskildes individuella teknik och hur man positionerar sig på banan. 

Vi fortsätter att vidareutveckla grundslagen, volley, smash, retur, glasväggar och positionering. Innehållet anpassas efter gruppens nivå för att utveckla spelarna maximalt både tekniskt och taktiskt.

Grupp om 4 deltagare: Vardagar 07 – 15 Övrig tid
1840:- 1950:-

Grupp om 3
deltagare:

Vardagar 07 – 15 Övrig tid
2450:- 2650:-

Teknikpass

Teknikpass är till för dig som vill träna på ett speciellt slag eller en speciell situation. Ett teknikpass är vid ett enstaka tillfälle. Det kan vara volley, grundslag, overhead, väggar mm. Kurstillfällena läggs upp i Playtomicappen där även anmälan görs.

Juniorträning

Vi har juniorträning som sträcker sig över en termin. Träning sker i grupp om 4 deltagare, 1 tim/vecka. För intresseanmälan maila till patrick@cranepadel.se.

Företag

Vi ordnar introduktionskurs för era anställda. Kontakta oss för mer information.

Anmälan och betalning

Kurser startas kontinuerligt och intresseanmälan görs till patrick@cranepadel.se.
Kurser finns både kvälls- och dagtid samt helger.
Kurser startas när 4 har anmält sig till en kurs.

Att ha med sig: Träningskläder, rena inomhusskor, vattenflaska, racket (finns även att låna).

Om ni vill boka privattimme så kan ni skicka ett mail till patrick@cranepadel.se.

Om ni är 3-4 personer som vill anmäla er för att tillsammans gå en egen kurs på egen önskad tid så kan ni maila till patrick@cranepadel.se så stämmer vi av.

Tränare Patrick Bäck

Patrick är utbildad tennistränare och har en lång bakgrund inom tennisen, både som duktig aktiv spelare och som tränare för barn, ungdomar och vuxna. Patrick började spela Padel 2016 och har sedan dess varit en hängiven spelare och förespråkare för sporten.

Patrick är också certifierad padeltränare, med utbildning hos Daniel Dios (RPP), tidigare kapten för det svenska Padellandslaget och professionell spelare.

CRANE PADEL ARENA

Landågatan 15, 573 40 Tranås

070 999 79 20

info@cranepadel.se